Vai al contenuto principale
Oggetto:
Oggetto:

Integrated Course - Chemical composition and functional properties of raw material and foods

Oggetto:

Caratterizzazione chimica e funzionale di materie prime e alimenti

Oggetto:

Academic year 2018/2019

Course ID
---
Teacher
Prof. Chiara Emilia Irma Cordero (Coordinator)
Teaching period
To be defined
Type
Basic
Credits/Recognition
12
Course disciplinary sector (SSD)
AGR/15 - scienze e tecnologie alimentari
BIO/02 - botanica sistematica
BIO/04 - fisiologia vegetale
CHIM/08 - chimica farmaceutica
CHIM/10 - chimica degli alimenti
Delivery
Formal authority
Language
English
Attendance
Obligatory
Type of examination
Written and oral (optional)
Oggetto:

Sommario del corso

Suggested readings and bibliography



Oggetto:

Class schedule

Content-type: text/html; charset=UTF-8 This module is not available - Master di II livello in "Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero" - Università degli Studi di Torino Vai al contenuto principale

This module is not available

The Application 'lezioni' is not available.
For more information contact portale-supporto@unito.it
Oggetto:

Moduli didattici

Oggetto:
Last update: 31/07/2020 17:33
Non cliccare qui!