- Oggetto:
- Oggetto:
Food processing and technology II
- Oggetto:
Processi delle tecnologie alimentari II
- Oggetto:
Academic year 2018/2019
- Course ID
- ---
- Teaching staff
- Prof. Vincenzo Gerbi (Coordinator)
Dott. Daniela Ghirardello (Assistant technician) - Modular course
- Year
- 1st year
- Type
- Basic
- Credits/Recognition
- 1
- Course disciplinary sector (SSD)
- AGR/15 - scienze e tecnologie alimentari
- Delivery
- Formal authority
- Language
- English
- Attendance
- Obligatory
- Type of examination
- Written and oral (optional)
- Oggetto:
Sommario del corso
- Oggetto:
Course objectives
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- Oggetto:
Results of learning outcomes
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- Oggetto:
Course delivery
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- Oggetto:
Learning assessment methods
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- Oggetto:
Program
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Suggested readings and bibliography
- Oggetto:
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- Oggetto:
Class schedule
Content-type: text/html; charset=UTF-8This module is not available - Master di II livello in "Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero" - Università degli Studi di Torino Vai al contenuto principaleThis module is not available
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Note
- Module Lecturer - Dott.ssa Francesca FAVA (5 hours) - Fondazione Edmund Mach di San Michele all'Adige, unità di Ricerca Nutrizione e Nutrigenomica
- Module Lecturer - Dott.ssa Urska VRHOVSEK (5 hours) - Fondazione Edmund Mach di San Michele all'Adige, Unità di ricerca Metabolomica
- Oggetto: