Vai al contenuto principale
Oggetto:
Oggetto:

Nutrition and metabolic diseases

Oggetto:

Nutrizione e patologie metaboliche

Oggetto:

Academic year 2018/2019

Course ID
---
Teaching staff
Prof.ssa Simona Bo (Coordinator)
Dott. Daniela Ghirardello (Tutor)
Modular course
Year
1st year
Type
Basic
Credits/Recognition
1
Course disciplinary sector (SSD)
MED/13 - endocrinologia
Delivery
Formal authority
Language
English
Attendance
Obligatory
Type of examination
Written and oral (optional)
Oggetto:

Sommario del corso

Oggetto:

Course objectives

---

Oggetto:

Results of learning outcomes

---

Oggetto:

Course delivery

---

Oggetto:

Learning assessment methods

---

Oggetto:

Program

---

Suggested readings and bibliography

Oggetto:

---



Oggetto:

Class schedule

Content-type: text/html; charset=UTF-8 This module is not available - Master di II livello in "Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero" - Università degli Studi di Torino Vai al contenuto principale

This module is not available

The Application 'lezioni' is not available.
For more information contact portale-supporto@unito.it
Oggetto:

Note

  • Module Lecturer - Prof. Paolo AJMONE MARSAN (5 hours) - Università Cattolica del Sacro Cuore - Piacenza, Dipartimento di Scienze animali, della nutrizione e degli alimenti - Novel -omic technologies in sustainable food production
  • Module Lecturer - Dott. Kieran Michael TUOHY (5 hours) - Fondazione Edmund Mach di San Michele all'Adige, Dipartimento Qualità Alimentare e Nutrizione - The Gut Microbiota in health and disease
    - role of diet
Oggetto:
Last update: 29/01/2019 10:52
Location: https://www.masterferrero.unito.it/robots.html
Non cliccare qui!