Vai al contenuto principale
Oggetto:
Oggetto:

Integrated Course - Supply of animal and vegetable raw materials

Oggetto:

Corso Integrato - Approvvigionamenti materie prime animali e vegetali

Oggetto:

Academic year 2018/2019

Course ID
---
Teacher
Prof. Tiziana Civera (Coordinator)
Year
1st year
Type
Basic
Credits/Recognition
8
Course disciplinary sector (SSD)
AGR/02 - agronomia e coltivazioni erbacee
AGR/03 - arboricoltura generale e coltivazioni arboree
AGR/18 - nutrizione e alimentazione animale
VET/04 - ispezione degli alimenti di origine animale
Delivery
Formal authority
Language
English
Attendance
Obligatory
Type of examination
Written and oral (optional)
Oggetto:

Sommario del corso

Suggested readings and bibliography



Oggetto:

Class schedule

Content-type: text/html; charset=UTF-8 This module is not available - Master di II livello in "Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero" - Università degli Studi di Torino Vai al contenuto principale

This module is not available

The Application 'lezioni' is not available.
For more information contact portale-supporto@unito.it
Oggetto:

Moduli didattici

Oggetto:
Last update: 12/12/2018 17:05
Location: https://www.masterferrero.unito.it/robots.html
Non cliccare qui!