- Oggetto:
- Oggetto:
Integrated Course - Supply of animal and vegetable raw materials
- Oggetto:
Corso Integrato - Approvvigionamenti materie prime animali e vegetali
- Oggetto:
Academic year 2018/2019
- Course ID
- ---
- Teacher
- Prof. Tiziana Civera (Coordinator)
- Year
- 1st year
- Type
- Basic
- Credits/Recognition
- 8
- Course disciplinary sector (SSD)
- AGR/02 - agronomia e coltivazioni erbacee
AGR/03 - arboricoltura generale e coltivazioni arboree
AGR/18 - nutrizione e alimentazione animale
VET/04 - ispezione degli alimenti di origine animale - Delivery
- Formal authority
- Language
- English
- Attendance
- Obligatory
- Type of examination
- Written and oral (optional)
- Oggetto:
Sommario del corso
Suggested readings and bibliography
- Oggetto:
Class schedule
Content-type: text/html; charset=UTF-8This module is not available - Master di II livello in "Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero" - Università degli Studi di Torino Vai al contenuto principaleThis module is not available
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Moduli didattici
- Animal products supply chain - Eggs (---)
- Animal products supply chain - Milk (---)
- Cereals supply chain (---)
- Fruits supply chain (---)
- Quality control of supply of animal raw materials (---)
- Quality control of supply of animal raw materials I (---)
- Quality control of supply of animal raw materials II (---)
- Oggetto: