- Oggetto:
- Oggetto:
Integrated Course - Food Healt and Food Choice
- Oggetto:
Salute e Scelta degli alimenti
- Oggetto:
Academic year 2018/2019
- Course ID
- ---
- Teaching period
- To be defined
- Type
- Basic
- Credits/Recognition
- 12
- Course disciplinary sector (SSD)
- AGR/16 - microbiologia agraria
CHIM/10 - chimica degli alimenti
M-PSI/06 - psicologia del lavoro e delle organizzazioni
MED/49 - scienze tecniche dietetiche applicate - Delivery
- E-learning
- Language
- English
- Attendance
- Obligatory
- Type of examination
- Written and oral (optional)
- Oggetto:
Sommario del corso
Suggested readings and bibliography
- Oggetto:
Class schedule
Content-type: text/html; charset=UTF-8This module is not available - Master di II livello in "Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero" - Università degli Studi di Torino Vai al contenuto principaleThis module is not available
The Application 'lezioni' is not available.
For more information contact portale-supporto@unito.it- Oggetto: