Vai al contenuto principale
Oggetto:
Oggetto:

Integrated Course - Food Healt and Food Choice

Oggetto:

Salute e Scelta degli alimenti

Oggetto:

Academic year 2018/2019

Course ID
---
Teaching period
To be defined
Type
Basic
Credits/Recognition
12
Course disciplinary sector (SSD)
AGR/16 - microbiologia agraria
CHIM/10 - chimica degli alimenti
M-PSI/06 - psicologia del lavoro e delle organizzazioni
MED/49 - scienze tecniche dietetiche applicate
Delivery
E-learning
Language
English
Attendance
Obligatory
Type of examination
Written and oral (optional)
Oggetto:

Sommario del corso

Suggested readings and bibliography



Oggetto:

Class schedule

Content-type: text/html; charset=UTF-8 This module is not available - Master di II livello in "Innovation in Food Science and Technology – Michele Ferrero" - Università degli Studi di Torino Vai al contenuto principale

This module is not available

The Application 'lezioni' is not available.
For more information contact portale-supporto@unito.it
Oggetto:
Last update: 31/07/2020 17:20
Location: https://www.masterferrero.unito.it/robots.html
Non cliccare qui!