Vai al contenuto principale
Coronavirus: aggiornamenti per la comunità universitaria / Coronavirus: updates for UniTo Community
Oggetto:
Oggetto:

Quality control of supply of animal raw materials I

Oggetto:

Controllo di qualità degli approvvigionamenti di origine animale I

Oggetto:

Academic year 2016/2017

Course ID
---
Teacher
Prof. Maria Teresa BOTTERO (Lecturer)
Modular course
Year
1st year
Type
Basic
Credits/Recognition
0.5
Course disciplinary sector (SSD)
VET/04 - ispezione degli alimenti di origine animale
Delivery
Formal authority
Language
English
Attendance
Obligatory
Type of examination
Written and oral (optional)
Oggetto:

Sommario del corso

Oggetto:

Course objectives

---

Oggetto:

Results of learning outcomes

---

Oggetto:

Course delivery

---

Oggetto:

Learning assessment methods

---

Oggetto:

Program

---

Oggetto:

Suggested textbooks and readings

---

Oggetto:
Last update: 23/11/2016 12:15
Location: https://masterferrero.campusnet.unito.it/robots.html
Non cliccare qui!