Vai al contenuto principale
Oggetto:
Oggetto:

Food processing and technology III

Oggetto:

Processi delle tecnologie alimentari III

Oggetto:

Academic year 2016/2017

Course ID
---
Teacher
Dott. Daniela Ghirardello (Tutor)
Modular course
Year
1st year
Type
Basic
Credits/Recognition
1
Course disciplinary sector (SSD)
AGR/15 - scienze e tecnologie alimentari
Delivery
Formal authority
Language
English
Attendance
Obligatory
Type of examination
Written and oral (optional)
Oggetto:

Sommario del corso

Oggetto:

Course objectives

---

Oggetto:

Results of learning outcomes

---

Oggetto:

Course delivery

---

Oggetto:

Learning assessment methods

---

Oggetto:

Program

---

Suggested readings and bibliography

Oggetto:

---



Oggetto:

Note

Module Lecturer - Prof. Luciano PIERGIOVANNI - Università degli studi di Milano, Dipartimento di Scienze per gli Alimenti , la Nutrizione e l'Ambiente

Oggetto:
Last update: 23/11/2016 12:41
Location: https://www.masterferrero.unito.it/robots.html
Non cliccare qui!