Vai al contenuto pricipale
Oggetto:
Oggetto:

Quality control of supply of animal raw materials I

Oggetto:

Controllo di qualità degli approvvigionamenti di origine animale I

Oggetto:

Academic year 2018/2019

Course ID
---
Teachers
Prof. Tiziana Civera (Coordinator)
Dott. Daniela Ghirardello (Assistant technician)
Year
1st year
Type
Basic
Credits/Recognition
0.5
Course disciplinary sector (SSD)
VET/04 - ispezione degli alimenti di origine animale
Delivery
Formal authority
Language
English
Attendance
Obligatory
Type of examination
Written and oral (optional)
Type of learning unit
modulo
Modular course
Integrated Course - Supply of animal and vegetable raw materials (---)
Oggetto:

Sommario del corso

Oggetto:

Course objectives

---

Oggetto:

Results of learning outcomes

---

Oggetto:

Program

---

Oggetto:

Course delivery

---

Oggetto:

Learning assessment methods

---

Oggetto:

Suggested readings and bibliography

---

Oggetto:

Notes

  • Module Lecturer - Prof. Furio BRIGHENTI - Università degli Studi di Parma, Dipartimento di Scienze degli Alimenti e del Farmaco
Oggetto:
Last update: 12/12/2018 17:05
Non cliccare qui!